Ο Σύλλογος φίλων λαικού Τραγουδιού “Ο Στέλιος Καζαντζίδης”

img05Ο Σύλλογος φίλων λαικού Τραγουδιού “Ο Στέλιος Καζαντζίδης” ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2003 και στα χρόνια που πέρασαν έδειξε σημαντικό μουσικό και κοινωνικό έργο καταξιώθηκε έτσι σταδιακά στην συνείδηση της τοπικής κοινωνίας του Βόλου και όχι μόνο .

Αρωγός στα μέτρα των οικονομικών δυνατοτήτων του σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και φιλανθρωπικούς συλλόγους προσπαθεί να κάνει πράξη τα πιστεύω του Στέλιου Καζαντζίδη . Την συγκατάθεση του για την ίδρυση του συλλόγου έδωσε ο Στέλιος κατά την επίσκεψη του προέδρου του συλλόγου στον Άγιο Κωνσταντίνο στις 27 Αυγούστου 2000 αλλά και ο αδερφός του Στέλιου, Στάθης καθώς και η σύζυγος του Στέλιου Βάσω, συμφωνούν πως ο σύλλογος του Βόλου είναι από τους καλύτερους .

Ο σύλλογος έχει πάνω από 400 μέλη που ακολουθούν πιστά στις διάφορες εκδηλώσεις δημιουργώντας το αδιαχώρητο και φέρνοντας πονοκέφαλο στο Δ.Σ. καθώς δεν υπάρχουν στην περιοχή κέντρα διασκεδάσεως χωρητικότητας ικανής νακαλύψει τις ανάγκες των μελών και των φίλων του συλλόγου .

Δ.Σ. 2009

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο:

Για το Διοικητικό συμβούλιο:
Κουλαυτάκης Ευστράτιος Παπαμήτρος Λεωνίδας Τσομπάνογλου Γεώργιος Ζεμπέογλου Κωνσταντίνος Τασιόπουλος Χαράλαμπος Για την Εξελεγκτική επιτροπή:
Γιαννακάρας Ιωάννης Γκαρέλιας Στέργιος Κουσαίτης Σωτήριος